21 Meubilair Betekenis Engels

Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis. U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen tijdelijk toegang tot de beste taalhulpmiddelen van Van Dale. Engels: Nederlands: furniture n noun: Refers to person, place, thing, quality, etc. uncountable (household articles) (ontelbaar) meubilair nw het : meubels nw mv: Opmerking: Het Nederlands kent meubel ook als enkelvoud. Dit correspondeert in het Engels met piece of furniture. I have a few pieces of furniture: a bed, a sofa, and some chairs.

the furniture. het inrichten ; de inrichting (v) ; de woninginrichting (v) ; woningdecoratie (znw.) ; het meubel ; het meubelstuk ; het meubilair ; de meubelen ; het ameublement ; de meubilering (v) furniture (mv.) meubels (mv.) furniture.

Betekenis meubilair. Er is al veel gezocht naar de betekenis van meubilair en we hebben al veel mensen geholpen met het vinden van de betekenis. Wij hopen dat jij ook wat aan de informatie op deze website hebt gehad ; Wat betekent Meubilair? Hieronder vind je een betekenis van het woord Meubilair Je kunt ook zelf een definitie van Meubilair ... Vertalingen van 'meubelmaker' in het gratis Nederlands-Engels woordenboek en vele andere Engelse vertalingen. Vertalingen van 'furniture' in het gratis Engels-Nederlands woordenboek en vele andere Nederlandse vertalingen.

Meubilair betekenis engels. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Betekenis meubilair. Er is al veel gezocht naar de betekenis van meubilair en we hebben al veel mensen geholpen met het vinden van de betekenis. Wij hopen dat jij ook wat aan de informatie op deze website hebt gehad ; Wat betekent Meubilair? Hieronder vind je een betekenis van het woord Meubilair Je kunt ook zelf een definitie van Meubilair ... meubilair: een verzameling meubels bedoeld om een kamer mee in te richten Vertalingen van 'meubelmaker' in het gratis Nederlands-Engels woordenboek en vele andere Engelse vertalingen.

Vertalingen van 'furniture' in het gratis Engels-Nederlands woordenboek en vele andere Nederlandse vertalingen.

Blog #5 (op de helft?!?!) – eline's blog

Blog - ebc taleninstituut

Bewoners willen naam wzc zonnestraal met petitie behouden ...

Originele engelse klassiek bureau en archiefkasten ...

Wallpaper in de engelse stijl # 2019) 95+ foto's van elegante ...

Wallpaper in de engelse stijl # 2019) 95+ foto's van elegante ...

Volwassenenonderwijs leertraject engels - pdf gratis download

Chinese taalschool geeft les in engels en chinees door het ...

Het trio "tisch-dish-dis" | haes producties

Professioneel engels: vijf van de meest gemaakte fouten ...

Toetsing van de taalvaardigheid engels via dialang in het ...

Originele engelse klassiek bureau en archiefkasten ...

Hans engels (@engels_hans) | twitter

Onomatopoeia betekenis comic book art engels poster leraar geschenken voor leraren typografische print klas grappig engels geschenken office decor

Barbara maere (barbarazzie) - profiel | pinterest

Ampersand text&translation - vertalingen en tekstredactie ...

Leerplan algemeen engels opleiding. richtgraad 2 lineair ...

Dit is waarom wij nederlanders zo goed zijn in engels

Moeten bewijsstukken worden vertaald voor gebruik in de ...

Engels samenvatting didactiek boek - studeersnel

Komentar

Postingan populer dari blog ini

20 Meubelwinkel Nederland